X°Cryo™ boosters

Cryo + Derma

Effectively relieves skin symptoms and infections such as acne and other skin infections

X°Cryo™ boosters

Choose the one for your needs

Cryo + Fysio

This product is specifically intended for the treatment of muscle and joint pain

Alle X°Cryo-boostere har en væske baseret på en kombination af micellært vand, arganolier og forskellige andre ingredienser, der beskytter og fugter huden.

Et specielt træk ved micellært vand er dens evne til at binde både hud og Argan-olie tilsat boostere i mikroskopisk små kugler, der fastgøres til porerne. Når denne væske fordampes fra hudens overflade under en kryo-behandling, fordampes to vigtige komponenter i behandlingsresultatet.

Fordampning af de oliefyldte perler på huden ekstraherer ca. 50% mere varme end normalt fra vævet i det område, der skal behandles. Arganoliedråberne, der er tilbage i sprøjtebeholderen, afkøles under frysepunktet (minus 3 til 5), hvilket resulterer i en udvidet kølefølelse i flere minutter efter behandlingen. Dette forbedrer behandlingstiden og effektiviteten markant, når du bruger dem.

Hver behandling har sine egne produkter

Cryo + Derma

Ét-trins micellært vand, en forbindelse med Argan-olie og mange andre hudvenlige ingredienser. Øger hudens termiske chok, lindrer effektivt hudsymptomer og infektioner såsom acne og andre hudinfektioner. Argan olie beroliger, fugter og holder huden kølig, selv efter behandlingen, hvilket er godt til at fjerne enhver hævelse i huden. En del af den patenterede X°Cryo-behandlingsmetode. Specielle ingredienser inkluderer urteekstrakter, svineproteinekstrakter, bjørkeekstrakter, salvieekstrakter, zink og C-vitamin.

Cryo + Fysio

Et produkt udviklet til fysioterapirelateret kryoterapibehandling. Ud over basale ingredienser inkluderer dette produkt f.eks. Panthenol (provitamin B5, som er alkoholformen af ​​vitamin B5), pebermynteolie, einerekstrakt, humleekstrakt, indtræksekstrakt, blomsterekstrakt, vitamin C og retinol (også kaldet vitamin A). Dette produkt er specielt designet til behandling af muskelsmerter og ledssmerter.

Cryo + Hair

Et produkt designet til at gendanne og genoplive din frisure. Forbedrer klart forløbet og varigheden af ​​hovedbundens behandling. Indeholder kun naturlige ingredienser, inklusive følgende boostere: Ricinusolie, stort borrelåsekstrakt, ingefærekstrakt og næseekstrakt, alle gode ingredienser, der vides at forbedre og fremme hårvækst.

Få mere information om X°Cryo-boostere