X°TONE

En ægte game changer i body-sculpting

Vores partner CTN har rullet ud en ægte game changer til body-sculpting.

For første gang findes der nu teknologi, der forbedrer muskeldefinitionen og fastheden samtidigt med effektiv fedtfjernelse. Dette giver betydeligt bedre resultater end nogen af de tidligere metoder, der kun fokuserer på at fjerne uønskede fedtaflejringer.

Hvad er X°TONE?

Magnetisk muskelstimulering (MMS) er elektromagnetisk terapi som stimulerer muskelsammentrækning ved hjælp af elektriske impulser for at styrke svage muskler, reducere hævelse, lindre smerter og hjælpe med at helbrede sår, samtidig med at fedtcellemembraner ødelægges og reducerer uønskede fedtaflejringer i de behandlede områder.

Impulser genereres af XTone-enheden og leveres gennem Tesla-spoleelektroder - store behandlingspuder, der klæber til huden - over midten af de muskler, der er målrettet til behandling. Impulser fra MMS-maskine efterligner handlingen forårsaget af signaler fra centralnervesystemet, men sammentrækningerne er kraftigere. Dette resulterer i radikalt bedre og hurtigere resultater sammenlignet med traditionel fysisk træning og motion.

TEKNIKEN BAG

Via MMS (Magnetic Muscle Stimulation) teknologi kan autologe muskler opnå hidtil usete træningsresultater med kontinuerlig ekspansion og sammentrækning, som effektivt påvirker og omformer den indre struktur af muskelvæv. MMS fremmer væksten af myofibriller (muskelforstørrelse) og producerer nye proteinkæder og muskelfibre (muskelhyperplasi) samt øger muskeltæthed og volumen.

Når man bruger MMS-teknologi forårsager de intensiverede muskelsammentrækninger også hurtigere nedbrydning af fedtsyrer og udstrømning af lipider fra de ødelagte fedtceller. De frigivne lipider omdannes til blodsukker i løbet af de følgende par uger og evakueres på denne måde ved normal stofskifte. MMS styrker og øger muskelvæv, samtidig med at det ødelægger uønskede fedtaflejringer fra det behandlede område. Dette er første gang vi har en sådan behandlingsmulighed tilgængelig.

Elektromagnetisk stimulering med høj intensitet giver kontinuerlig og højfrekvent muskelsammentrækning uden muskelafslapning, hvilket tvinger musklen til at arbejde ved sin maksimale kapacitet.

Brug af MMS resulterer i ekstrem træning resulterer i at forbedre muskeltonen hurtigere end ved traditionel fysisk træning. Den intense muskelsammentrækning opnået ved MMS-teknologi udløser også en stor mængde fedtnedbrydning.

Fedtsyrer nedbrydes fra triglycerider, der akkumuleres i fedtceller. MMS er den nyeste behandlingsteknologi til ikke-invasiv body-sculpting, der bygger muskler og forbrænder fedt på samme tid.

DEN REVOLUTIONÆRE X ° TONE

  • Denne teknologi toner og bygger muskelvævet under det behandlede område meget effektivt.
 
  • En session på 30 minutter svarer til 10 x 40 minutter på et træningscenter. 
 
  • Maskinen leveres med 2 store behandlingsapplikatorer og den normale behandlingstid er 30 minutter.
 
  • Det er 100% sikkert og behageligt for kunder i alle aldre og der er ingen bivirkninger og meget få kontraindikationer.

Fuldt automatiserede behandlinger. Indstil det bare, og lad X ° TONE gøre arbejdet for dig.

 

Enkel og brugervenlig grænseflade med forudindstillede behandlingsparametre.

 

Ingen forbrugsvarer og ingen driftsomkostninger.

 

Ikke-invasiv, ingen nedetid, ingen bivirkninger og helt smertefri.

HVORNÅR ANVENDES X ° TONE?


XTone kan bruges til at stimulere muskeldefinition og reducere uønskede fedtaflejringer på samme tid, hvilket gør det til en meget effektiv body sculpting-enhed.

XTone kan bruges til at reducere smerter. Dette kan gøres ved at modulere mængden af smertesignaler til hjernen eller frigive naturlige smertestillende midler kaldet endorfiner og slappe af fastgjorte muskler, der trykker på en nerve.

XTone kan bruges til at stimulere musklerne til at øge muskelstyrken efter længere perioder med inaktivitet på grund af skader, operationer osv.

X°TONE BEFORE & AFTER RESULTATER

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 

Energipuls Maksimal Output 6.8 Tesla
Magnetic Wave Netto Output 0.2 – 2.8 Tesla
Frekvens F1:1-10HZF2:1-100HZ
Pulsbredde 300us
Strøm 110V / 220V “ 50 / 60 Hz
Spidsforbrug 1700W
10.4″ HD kapacitiv touch screen
Luftkøling – lav vedligeholdelse
Dimensioner L38 x W41 x H130cm (med skærm fastgjort) – 82kg
Tilgængelig i farverne Metallic Grey & Metallic White
MADE IN FINLAND

Abonner på vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder og de seneste opdateringer fra os