X°TONE

En ægte game changer i body-sculpting

XTONE CRYOCENTER

Vores partner CTN har rullet ud en ægte game changer til body-sculpting.

For første gang findes der nu teknologi, der forbedrer muskeldefinitionen og fastheden samtidigt med effektiv fedtfjernelse. Dette giver betydeligt bedre resultater end nogen af de tidligere metoder, der kun fokuserer på at fjerne uønskede fedtaflejringer.

X-TONE™ styrker muskler og øger kraften

X-TONE™ elektromagnetisk muskelstimulering (MMS) har hurtigt vundet stor popularitet på markedet. MMS-behandlinger fremskynder muskelrestitution, forbedrer innervation, øger kraftproduktion og muskeltoning og reducerer uønskede fedtophobninger i det område, der skal behandles.

Magnetisk stimulation opnår stærke muskelsammentrækninger dybt i det område, der skal behandles, og den tætte sammentrækningsfrekvens udvikler musklerne hurtigere end normalt, mens der samtidig forbrændes fedt. X-TONE™-enheden producerer op til 20.000 sammentrækninger i løbet af en 30-minutters behandlingssession.  X-TONE™ terapienheden kan også bruges til at opretholde muskelfunktionen, mens den kommer sig efter skader og operationer.

Muskelstimuleringsterapi er en effektiv mulighed for  at styrke mavemusklerne, målrette træningen mod musklerne på den svage side af kroppen og forbedre muskeldefinitionen. X-TONE™ giver hurtigere resultater og støtte til intens træning, og med sin restitutionsfunktion kan den også bruges til at fremskynde restitutionen efter belastning og træning.

MMS-teknologi (Magnetic Muscle Simulation) gør det muligt for musklerne at blive styrket og tonet med intensive og ekstremt hurtigt gentagne sammentrækninger, hvilket er umuligt med traditionel fitnesstræning. X-TONE™-behandlinger kan forbedre f.eks. mavemusklernes toning og muskeldefinition. Enheden er også særlig kraftfuld til toning af balder og profilløft. MMS-behandlinger er op til ti gange mere effektive end traditionelle muskeløvelser. En 30-minutters MMS-session svarer til cirka fem timers træning i fitnesscenteret pr. muskelgruppe.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

 

Energipuls Maksimal Output 6.8 Tesla
Magnetic Wave Netto Output 0.2 – 2.8 Tesla
Frekvens F1:1-10HZF2:1-100HZ
Pulsbredde 300us
Strøm 110V / 220V “ 50 / 60 Hz
Spidsforbrug 1700W
10.4″ HD kapacitiv touch screen
Luftkøling – lav vedligeholdelse
Dimensioner L38 x W41 x H130cm (med skærm fastgjort) – 82kg
Tilgængelig i farverne Metallic Grey & Metallic White
MADE IN FINLAND

Abonner på vores nyhedsbrev

Gå ikke glip af nyheder og de seneste opdateringer fra os