e°CABIN™

VERDENS MEST AVANCEREDE CRYO-KABINE

VERDENS MEST AVANCEREDE CRYO-KABINE

NORDISK DESIGN OG FREMSTILLING

En spilskiftende, revolutionær og omfattende kryoterapikabine.

e°CABIN™ er en næste generation af fuldautomatisk kryoterapienhed med en patenteret teknologi, der revolutionerer hele kropskryoterapimarkedet. e°CABIN™ er elektrisk betjent, så udfordringerne forårsaget af kryogene gasser er i fortiden. Enhedens driftsomkostninger er minimale. Den smarte softwareentitet sikrer altid sikker og effektiv behandling.

Fordelen ved e°CABIN™ er den nemme betjening, hurtigheden af behandlingssessioner og dens effektivitet. Verdens første smarte kryoterapikabine bruger seks sensorer til at måle behandlingsforløbet ud fra hudens overfladetemperatur. Denne patenterede teknologi sikrer det bedst mulige resultat i hver behandlingssession, på trods af individuelle forskelle hos mennesker.

Nitrogengasdrevet kabine
vs.
CTN e°CABIN™

e°CABIN™

Resultater for nitrogenkabine

Hudtemperaturen hos forsøgspersoner blev målt før og efter behandling. Behandlingsvarigheden i begge kabiner var 3 minutter.

De termiske kamerabilleder viser tydeligt faldet i hudoverfladetemperaturen forårsaget af nitrogenkabinen og e°CABIN™. e°CABIN™ resultatet er mere jævnt, og der er også opnået en mere jævn afkøling af hudoverfladen i overkroppen.

*Testene er udført i samarbejde med Aalto Universitet i Finland.

Tilsigtet formål & drift

CTN e°CABIN™ bruger patenteret teknologi og behandlingsløsninger baseret på elektrisk drevet fryseteknologi kombineret med et smart overvågningssystem i realtid. Systemet styres af interaktiv og smart software udviklet af CTN, som automatisk styrer behandlingsprocesserne i løbet af hver behandlingssession. e°CABIN™ kræver ikke professionel installation eller nogen særlig infrastruktur.

e°CABIN™ er den første enhed på markedet, der fungerer med en almindelig elforsyning. Enheden har en klinisk dokumenteret ydeevne i topkvalitet sammenlignet med andre kryoterapiapparater og koncepter på markedet.

KOMPLET FORRETNINGSLØSNING

Vi tilbyder din virksomhed en komplet løsning, når du køber din CTN e°CABIN™ Cryocabin hos os.
Vi leverer og installerer dit udstyr, og udover dette har vi fået hjælp fra vores egen indretningsdesigner til at give dig en komplet pakke med materialer til at skabe det rumlige rum, der skal til for den ægte e°CABIN™ Cryocabin-oplevelse. Vægge, Roll-ups, gulve, taburetter mm.
Dette sammen med trykte informationsmapper for at give dine kunder førsteklasses information.

Alt inkluderet i prisen og hjælp din virksomhed i gang og øge salget med det samme.

e° CABIN er nem at betjene

 • Behandlingssessioner er fuldautomatiske.
 • De interne sensorer overvåger hudens overfladetemperatur.
 • Ventilatorerne stopper automatisk, når den ønskede temperatur er nået.
 • Lydvejledning og det grafiske display angiver behandlingsforløbet for kunden.
 • Du kan lytte til musik og se naturskønne videoer under behandlingen, hvilket gør sessionen behagelig og meditativ.

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Maximum power consumption:2,5Kva / 3500W
Power supply:220V / 60Hz / 16A
User interface & display monitor:24-inch 4K UHD touchscreen (2160p, 3840 × 2160)
Media monitors:2 x 27” and 1 x 34” curved 16:9 monitors
Treatment menu:Mild, standard and intensive
Lift:Linak electric mechanical lift
Device dimensions:Width 1660mm Depth 870mm Height 2400mm
Transport box dimensions:Width 1860mm Depth 1070 Height 2100mm
Net weight:650kg
Gross weight:720kg
Colors:White, Granite grey

Smart teknologi til sikre behandlinger

Under en helkropsbehandlingssession bruger e°CABIN  seks sensorer til at overvåge hudens overfladetemperatur i realtid og styre afkølingsprocessen i henhold til de opnåede data.

Når den indstillede måltemperatur for huden er nået, opretholder enheden denne hudoverfladetemperatur i yderligere 30 sekunder. Apparatet udsender en lydalarm, når behandlingssessionen slutter, hvorefter døren kan åbnes, og liften sænkes.

Effekter og behandling

CTN e°CABIN™

ØGER ENERGI-NIVEAUET

De ekstremt lave temperaturer i et kryoterapikammer for hele kroppen udløser en fantastisk fysiologisk reaktion på kroppen. For at holde en gennemsnitstemperatur gennemgår nervesystemet en proces kaldet vasokonstriktion – sammentrækning af arterierne og blodkarrene. Dette skærer ned inflammation og mere blod forbliver i kroppens kerne. Det ekstra iltede blod sendes derefter rundt i kroppen og øger energien.

ØGET YDELSE

Kryoterapi for hele kroppen virker på et muskulært og kardiovaskulært niveau, og derfor øger den fysisk ydeevne og modstand, når den anvendes før intens træning. Blodgennemstrømningen øges, naturlige enzymer, næringsstoffer og hormoner frigives, hvilket gør det muligt for atleten at opnå større kraft, højere hastighed og større modstand mod træthed.

GENOPRETTELSE EFTER TRÆNING

Da helkropskryoterapi hjælper med at reducere inflammation, reduceres smerten, og kroppen er bedre i stand til at helbrede sig selv og fremme muskelrestitution. I modsætning til isbade kan du også genoptage træningen umiddelbart efter en kryoterapisession.

REHABILITERING

Udover at forebygge skader hjælper WBC også med restitution og reducerer nedetiden betydeligt ved at hjælpe med at reducere inflammation. Ligeledes reducerer det smerter og øger musklens evne til at regenerere.

 • Fremskynder restitutionen efter skader og operation
 • Lindrer kroniske smerter og ledbetændelse
 • Reducerer hævelse og ødem
 • Fremskynder muskelrestitution
 • Reducerer mælkesyrer
 • Øger mobiliteten
 • Accelererer stofskiftet
 • Forbedrer søvnkvaliteten
 • Forbedrer det generelle velvære

Helkropskryoterapi (WBC) involverer korte eksponeringer for lufttemperaturer under -100°C. Dette aktiverer kroppens naturlige helbredende evner og frigiver forskellige hormoner og enzymer i processen.
,
Historien om helkropskryoterapi (WBC) stammer fra Japan i 1978, da Dr. Yamaguchi begyndte at bruge frysebehandlinger af kort varighed på sin patients hud til at behandle leddegigt til smertelindringsformål. Det samme princip blev dengang brugt i Europa, hvor ”Cryocabins” blev udviklet til at behandle hele kroppen mere effektivt.